Арестуването на лице, което води скитнически начин на живот, с прякор

...
Арестуването на лице, което води скитнически начин на живот, с прякор
Коментари Харесай

Арестуваха Червения пират - Тишо Клошаря обаче остава в Борисовата! Разследва ги Данчо Полицая

Арестуването на разположение, " което води бездомнически метод на живот ", с прякор Червения корсар за закани към куп хора от върховете на страната, доведе до вълна от - меко казано - иронични мнения по адрес на правозащитните органи. Които на всичкото от горната страна сполучливо са изтръгнали цялостни признания от Пирата, и то единствено за ден!

Историята, която бе " подгрята " от шефа на ГДБОП в изявление, провокира откровени насмешки, още повече че няма отговори - по какъв начин да вземем за пример заканите против арбитър Владислава Цариградска, за които тя показва поименно Мартин Божанов-Нотариуса и че нейни близки са ѝ донасяли известия от името на Веселин Иванов от прокуратурата, са свързани с Червения корсар.

Кирил Чуканов написа:

" Арестуването на Червения корсар от храбрите органи е несъмнено смела стъпка напред в битката против проведената престъпност. Сивият кардинал Тишо Клошаря обаче остава недостижим в своите владения в гората сред Борисовата градина и Южния парк. Политици и магистрати не престават с тежест на душата да вървят да му се регистрират. Защото Тишо награждава послушанието, само че умее и да санкционира сурово оплетените в зависимости.

По правдоподобна информация следствието против загадъчната и страховита фигура се води от Данчо Полицая, който с риск за живота самоотвержено пази ползите на Отечеството и Народа. "



Самият Данчо Полицая - неизвестен профил, който безстрашно и много пародийно пази Бойко Борисов, ГЕРБ, Иван Гешев и т. н., към този момент не разяснява триумфите - може би ангажиран с несъразмерна оперативна работа към документиране незаконната активност на Пирата.
 Страховитият Червен корсар, на фотография, която популяризира Нова тв

Facebook групата " Колажи и карикатури "  логично от името ѝ, реагира с колаж:



А страницата " Копейкин " - с ето този колаж:



Видният пловдивски юрист Стефан Левашки разяснява:

" От ГДБОП оповестиха, че са разкрили участниците в проведена незаконна група. Заловени са в региона на Боянските гробища три лица, известни на органите с прозвищата - Червения пират, Белия хакер и ръководителят на групата - Баба Марта. Тримата били видяни да връзват червени и бели конци по ръцете на инцидентни минувачи.

Както знаем, единствено значими държавни мъже у нас си връзват на ръцете червени конци, за бели не знаем. То по този начин се почва, през днешния ден връзват мартеници, на следващия ден ще пращат заплашителни имейли - гласи известието. "



Да дадем думата и на самия... Червен корсар, който. Той обясни повече за задачите и дилемите, които си слага:

Здравейте, български другари, аз съм Червения пират, плаващ във виртуалните морета на интернет с моя транспортен съд " Свободата на словото ". Сега, когато ветровете на смяната духат с цялостна мощ, желая да ви уверя, че ще се боря до финален клик за вашето право да се изразявате свободно в безкрайните води на мрежата.

Не се лъжете, че ме няма, единствено тъй като не ме виждате на малкия екран. Аз съм на всички места – във вашия интернет, във вашия Wi-Fi, даже в кода на вашия смарт телефон. Моят транспортен съд е оборудван с най-съвременните технологии за кибер-навигация и няма фаеруол, който да ни спре.

Така че, вдигнете вашите виртуални пиратски флагове и се присъединете към нашата идея! Заедно,можем да осигурим, че ветровете на свободата постоянно ще духат в нашите интернет-платна. И помнете, в случай че някой политик се опита да ни сложи вериги на словото посредством законопроект за дезинформацията, ще го накараме да върви по цифровата дъска.

Ваш правилен и неотстъпчив бранител на свободата на изложение,

Червения пират

P.S. Оставам на независимост, скитайки из необятния интернет, постоянно един клик напред от тези, които желаят да ни заглушат. Не забравяйте, моето богатство е вашата независимост! И се смейте повече.



Също по този начин Червения корсар споделя опита си - къде интернетът е най-хубав, само че с известна доза... черен комизъм:

" Време за реклама - WIFI на Боянските гробища е доста добър, тъй като жива душа не го употребява. Дерзайте! "

Класика си остава този коментар:

" След Винету родната милиция добави четвърта книга в библиотеката. "

Иначе самата арбитър Владислава Цариградска - на която надали ѝ е доста смешно, написа следното:

 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР